Politica de retur:

Piesele comandate din stoc pot fi returnate fara a se invoca un motiv in termen de 10 zile. Piesele trebuie sa fie insotite de eticheta originala de produs pentru a putea fi identificate, trebuie sa nu fi fost montate, folosite sau modificate/distruse.

Procedura de retur:

Trimiteti mai intai un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. specificand nr facturii si piesele la care doriti sa se faca returul. In vederea optimizarii satisfactiei clientilor puteti lasa si un mesaj cu privire la motivul returului (optional).

In termen de 3 zile se va trimite acceptul pentru retur. Clientul va trimite piesele ambalate cu grija, pe cheltuiala clientului, cu metoda de trimitere specificata de magazin. In cazul produselor defecte sau livrate gresit din vina magazinului, cheltuiala de retur va fi despagubita.

Dupa analiza cererii se va lua decizia de acceptare a returului si se va oferi un voucer pentru cumparaturi sau suma platita. Plata se va face cu aceeasi metoda folosita la achizitionarea produselor.